Teambegeleiding

Classes

Tijdelijke teambegeleiding

Hoeft wat CRISP betreft niet eens zo heel lang te duren. Samen ontdekken we de Top-10 verbeterpunten en de Top-3 kwaliteiten waar je trots op mag zijn. In het gunstigste geval is het precies andersom: weinig verbeterpunten, met maximaal resultaat als ze eenmaal blijvend verbeterd zijn. Geen statistieken, maar concrete, meetbare en voelbare resultaten!

Spelenderwijs – een middagje stoeien met onze Customer Experience Game. Er staat veel op het spel: het geluk van je klanten, klantbeleving, inspiratie en inzicht. Spelen, piekeren, lachen, beetje teambuilding meteen. Daarna natuurlijk het broodnodige vervolgtraject voor in de daadwerkelijke praktijk. Het is immers geen spelletje, maar serious business. Pas op voor gameverslaving! Bekijk de video.

De bus in – voor een werkbezoek met reisleider CRISP, langs mensen en organisaties die al heel ver zijn met CX en EX. Niet zelden dankzij de aanmoedigingen van CRISP. Pure inspiratie. Aantekeningen maken mag; je kunt er terug op je werk zo mee aan de slag.

Droomsessies – het voordeel van dromen: alles kan, zonder belemmeringen en flauwe bezwaren. Een paar uur ongehinderd plannen maken. Zij die je voorgingen, zijn intussen klaarwakker en doen intussen wat ze voorheen niet durfden te dromen! “Bedankt CRISP.”