Hoe werken wij?

Classes

Je wilt je organisatie of team verder ontwikkelen.

Je wilt de dienstverlening aan je klanten, inwoners of andere stakeholders eens goed tegen het licht houden.

Wat moet je doen?
Pak de telefoon en bel 06 53446558 of 06 53288698. Wij zijn bellers, houden van bellen, dan
komen we het snelst tot de kern. Wil je toch liever mailen. Kan natuurlijk ook:
christine@crisp-klantgeluk.nl of rob@crisp-klantgeluk.nl

Krijg inzicht – Meten is weten dus we gaan je vragen stellen, heel veel vragen stellen. Ook aan je medewerkers of klanten. Dat is de enige manier om scherp te krijgen wat er echt aan de hand is. Dan maken we de opdracht concreet. We bieden snelle en korte interventies. Is er meer tijd nodig dan komen we met een voorstel en realistische
begroting.

Groei door– We komen met een werkbare oplossing die gegarandeerd succes heeft voor de specifieke behoefte van jouw bedrijf, organisatie of team. Wij nemen iedereen mee..

Blijf scherp – We hebben je nodig want we gaan aan de slag. Niet met letters op papier maar in de praktijk. Met jou en je medewerkers. En iedereen die verder nodig is om de verandering tot een succes te maken. 

Take a risk – We gaan je prikkelen. Wat gaan jullie nu echt anders doen? Wat wordt jouw rol in het vasthouden van de verbeteringen.

Laat je verrassen

Want het staat. Niet in de hoofden van een enkeling, maar bij iedereen. Als wij vertrekken staat er een geoliede machine, die intern goed samenwerkt en extern levert. Met blije medewerkers en tevreden klanten. Daar mag je ons aan houden!