WIE ZIJN WIJ

Over ons

Zoek de verschillen!

De mensen van CRISP, ze zijn niet voor één gat te vangen. De een doet dit, de ander bedenkt dat, op weg naar meer klantgeluk en meer tevredenheid alom. Pas als je ze allemaal een beetje hebt leren kennen, ervaar je de waarde van een bevlogen team.

Christine

Houdt de vaart er in. Altijd! Zonder de details uit het oog te verliezen. Werkt vol overgave en helemáál als ze sociale waarde toe kan voegen. Christine investeert in een optimale werkrelatie en met haar gaat die 100% klantbeleving en werkgeluk zeker lukken. Geef je Christine je vertrouwen (en de klus) dan komt het altijd goed, tot in de puntjes.

Dorothea

Een energieke vrouw die bruisend in het leven staat, creatief, niet op haar mondje gevallen en weet wat ze wil. Scherp op de inhoud en weet anderen op een positieve manier uit te dagen en te laten ‘stralen’. Lijkt hard van buiten maar heeft een zachte ‘groene’ kern. Eén ding is zeker: volg je haar ‘lef’ dan steek je met kop en schouders boven het maaiveld uit!

Rob

Is als cement tussen de stenen. Zorgzaam en met een sociaal hart. Houdt altijd het totaaloverzicht. Regisseert het grote geheel en is in zijn element als hij de inhoud in mag duiken. Mooie gesprekken voeren: hij verbindt van nature waar of met wie hij ook is.

Lieke

Een grafisch wonder, zo simpel is het. Jongens, wat kan deze mooie, lieve, sociale dame prachtige ontwerpen maken! Haar werk maakt iedereen vrolijk. Of is het haar natuurlijke grondhouding: altijd scherp en vol focus. Jij niet blij, zij niet blij. Dat typeert Lieke wel. Heel erg CRISP allemaal.

David

Wat Lieke maakt bouwt David. Een pittige technische online uitdaging? Daar gaat hij helemaal ‘aan van’. Staat hij eenmaal ‘aan’, dan is hij niet meer te stoppen. Dat hij dan mooie dingen kan maken, bewijst deze site wel. Vlak het prachtige filmpje bovenin niet weg: ook ‘made by David’. De combi film-beeld-techniek-duidelijke boodschap, daar maak je hem blij mee.

Erwin

Onze plaatjesmaker, dat is Erwin. Expert in het maken van foto’s in beweging. Dat wil zeggen: het onderwerp beweegt, Erwin wacht rustig af. Sportfoto’s! Daar moet je technisch reuze voor onderlegd zijn en dat is ‘ie dus. Sportfoto’s of geen sportfoto’s, zelfs als je netjes stilzit, of helemaal niet atletisch aangelegd bent, sta je er bij Erwin vaak verdacht mooi op. Als een winnaar, van wat dan ook! Wij zouden zeggen: stop met die eeuwige selfies, call Otje.

Hans

Man van weinig woorden, die toch nog aardig wat kunnen betekenen. Vaak gaat het zo: je hebt een knettergoede boodschap in je hoofd. Die moet even op papier komen, CRISP and clear. Brutale dijenkletserij met winstoogmerk of keurig-subtiele inhoud van de ghostwriter? Tekstschrijver Hans tijdje rondcommanderen, zelf met de eer strijken, dat is de vaste volgorde.