WIE ZIJN WIJ

Over ons

Afhankelijk van de opdracht werkt CRISP samen met de beste professionals in het Noorden. Zo kunnen wij jou altijd een totaalpakket bieden.

Christine

CRISP Klantgeluk is opgericht door Christine. Dochter van een ondernemersechtpaar die het ondernemen met de paplepel kreeg ingegoten. Kennis die ze succesvol heeft ingezet als adviseur, verandermanager en teambegeleider in de publieke sector, het onderwijs en de zorgsector. En die ze nu aanwendt om jouw bedrijf, organisatie of team beter te maken.

‘Kan niet’ komt in haar woordenboek niet voor. Christine is een denker en een doener, die graag snel aan de slag gaat. En die ook de mensen weet mee te nemen die wat langer nodig hebben om aan een idee te wennen. Een gouden combinatie, zoals veel bedrijven en organisaties al hebben ervaren.

Wanneer de samenwerking in je team kan worden verbeterd of je staat met je team voor een grote veranderopgave laat je team dan eens onder handen nemen door Christine. Zij weet op een enthousiaste manier de medewerkers van je team inzicht te geven in de manier waarop ze samenwerken en hoe hun eigen gedrag daarop van invloed is.” Teammanager, gemeente Noordenveld

Meer info over de achtergrond en ervaring van Christine vind je op haar Linkedin-profiel

Rob

Is een nuchtere kwartiermaker en adviseur. Een verbinder en kritische vragensteller, met ruime ervaring als manager en projectleider binnen de zorg, financiën en het sociaal domein. Een enthousiasmerende en faciliterende coach die de tijd neemt voor reflectie om tot nieuwe inzichten te komen.

Rob is een doener die op basis van feiten bevlogen aan de slag gaat. Zie jij door de bomen het bos even niet meer, dan is Rob degene die met nieuwe richtingen of perspectieven komt.

Meer weten over Rob Valkenburg? Kijk dan eens op zijn Linkedin-profiel