Box Werkgeluk

Dart

BOX

werkgeluk

Dit zit in de basis Box Werkgeluk
Waarde €2.750,-

  • 10 uur consultancy
  • Quick scan werkgeluk
    vlijmscherpe analyse die je meteen in staat stelt om actie te ondernemen. 

Samen ontdekken we de Top-3 verbeterpunten en de Top-3 kwaliteiten om trots op te zijn.

 

We hebben meer, heel veel meer. Niks is basic. Na de Quickscan weet jij wat nodig is dus stel jij je eigen box samen met hieronder genoemde werkgeluk modules:

Opgedane kennis in de praktijk brengen dat doen we graag. Zo zijn wij onlangs voor de methodiek “DeLadder” gecertificeerd. Deze methodiek leggen we langs de lat van werkgeluk.

Iedereen met een beetje levenservaring weet dat echt veranderen – op je werk en thuis – niet makkelijk is.

Aan de hand van een slim en eenvoudig model – de ladder – nemen we mee:

– Hoe je doelen stelt die wel werken

– Hoe je gedrag test dat wel tot succes leidt

– Welke support wél helpt bij verandering

Om de basiskleur van je persoonlijkheid te snappen, heb je onze ‘grondkleurscan voor werkgeluk’ nodig – de zakelijke verfwaaier. Ontbreekt er een kleurtje in je team, dan heb je een probleem.

Zullen we je laten zien hoe het werkt, al dat kleurrijke werkgeluk? Reken op een doorbraak.

Klaar om jouw krachten en die van je collega’s te ontdekken? Samen gaan we met jouw team de wei in met een kudde schapen. Schapen zijn jouw spiegel want hoe houd je ze in gareel ze springen alle kanten op, net als je collega’s soms . Hilarisch en leerzaam maar vooral nuttig voor nog meer werkgeluk.

Een sterk merk leuk bedacht CRISP, maar waar beginnen we? We helpen je graag. We nemen je mee aan de hand van ons sterk merk Grondmagazine, eenmaal op weg, gaat het vanzelf, je zult het zien.

Voor een werkbezoek met reisleider CRISP, langs mensen en organisaties die al heel ver zijn met werkgeluk. Niet zelden dankzij de aanmoedigingen van CRISP. Pure inspiratie. Aantekeningen maken mag; je kunt er terug op je werk zo mee aan de slag.

Het voordeel van dromen: alles kan, zonder belemmeringen en flauwe bezwaren. Een paar uur ongehinderd plannen maken. Zij die je voorgingen, zijn intussen klaarwakker en doen intussen wat ze voorheen niet durfden te dromen! “Bedankt CRISP.”

Hoe staat het met het werkgeluk van jou en je collega’s? We meten de werkbeleving nu en hoe groot de afstand is naar het gewenste resultaat. Dus een mooie medewerkersreis inclusief onderzoeksresultaten om zelf mee aan de haal te gaan.

Het idee van een hackathon is simpel: non-stop met elkaar aan de slag gaan om in korte tijd tot oplossingen voor een probleem of uitdaging te komen. Een aanpak die heel effectief is om ‘ongeschreven regels’ te doorbreken. Laat medewerkers zelf met ideeën komen. Zo creëer je betrokkenheid, stimuleer je bottom-up verandering en zetten we samen stapjes richting meer werkgeluk in je organisatie.

De wereld van pre- en onboarding is aan het veranderen. De huidige generatie wil echte waarde toevoegen maar heeft ook andere behoeftes. Blijf niet achter en volg de CRISP strategie; makers van duurzame arbeidsrelaties.

Creëer de ultieme pre- en onboarding ervaring en maak van je nieuwe medewerker een insider en maak van jouw organisatie een werknemersmagneet.

Voor de waaghalzen die van een verrassing houden. We nemen je mee op avontuur, maar we zeggen niet waarheen of wat we gaan doen. Een ding is zeker, jij en je collega’s worden er heel erg (werk)gelukkig(er) van.

Durf jij ‘m te boeken?

Wat kost dat dan? Het aantal deelnemers en afname van meerdere modules bepaalt welke aanbieding we jou kunnen doen. Wil je meer weten? Bel | App | Mail even dan praten we je bij!