banner

Dorothea over CHRISTINE

Houdt de vaart er in. Altijd! Zonder de details uit het oog te verliezen. Werkt vol overgave en helemáál als ze sociale waarde toe kan voegen. Geef je Christine je vertrouwen (en de klus) dan komt het altijd goed, tot in de puntjes.

Iedereen gelukkig - werknemers en ook klanten - dat is haar missie.

Privé: vind ik de harmonie in mijn gezinsleven erg belangrijk. De zon, de natuur, bloemen, muziek en andere culturen geven mij rust en inspiratie. Samen met mijn man wandelen op het strand, mijmeren over de toekomst en het heden, zittend op een terrasje met een glas wijn en wat lekkers. Een eiland, waar dan ook, geeft mij dat speciale gevoel. Misschien is het wel de vrijheid, onafhankelijkheid, het ‘moeten voorbij’…

Christine over DOROTHEA

Een energieke vrouw die bruisend in het leven staat, creatief, niet op haar mondje gevallen en weet wat ze wil. Scherp op de inhoud en weet anderen op een positieve manier uit te dagen en te laten ‘stralen’. Lijkt hard van buiten maar heeft een zachte ‘groene’ kern. Eén ding is zeker: volg je haar ‘lef’ dan steek je met kop en schouders boven het maaiveld uit!

Privé : Ik ben verslingerd aan golfen en sla dus regelmatig een balletje. Of ik ben te vinden in het bos met mijn hondje Mooz. Regelmatig in de natuur zijn is voor mij een must. Of lekker kokkerellen en daarna alles lekker (samen met Otje) opsmikkelen, blijer kun je mij niet maken.
Genieten, rust, actief, balans, liefde en onafhankelijkheid -> that’s me!

Christine over ROB

Is als cement tussen de twee stenen. Zorgzaam en met een sociaal hart. Houdt altijd het totaaloverzicht. Regisseert het grote geheel en is in zijn element als hij de inhoud in mag duiken. Mooie gesprekken voeren: hij verbindt van nature waar of met wie hij ook is.

Privé: Energie krijg ik van de mooie en positieve dingen in mijn leven. In een samengesteld gezin valt er altijd wat te beleven. Het is dan ook belangrijk om de momenten die je samen hebt te koesteren. Echt samen zijn, koken, theater bezoeken en reizen: daar draait het voor mij om. Deze tijd in te vullen met een gevoel dat inspiratie en balans geeft.