Gedragsstijl en drijfveertrainingen

In alles wat je zakelijk en privé doet, heb je te maken met andere mensen. En andere mensen met jou. Alle mensen blijken verschillend: met de één ervaar je direct een klik, met een ander heb je meer moeite en moet het contact groeien of is het blijvend moeizaam. Dit heeft alles te maken met gedrag en gedragsstijlen.

Wil jij jouw eigen voorkeursgedrag leren kennen en inzicht krijgen in het gedrag van bijvoorbeeld uw collega’s? Dan is de CRISP Grondkleur Methodiek iets voor jou!

De online test laat zien dat ieder mens een unieke combinatie van sterke kanten en valkuilen heeft.

Om een paar voorbeelden te noemen: de één ontwikkelt het liefst vernieuwende plannen en werkt aan uitdagende doelen (rood), terwijl de ander gaat voor de meest optimale kwaliteit van het werk of project (blauw). Een ‘groen’ persoon haalt het meeste plezier uit behulpzaam zijn naar de ander en de ‘gele’ mensen onder ons zijn erg goed in het werken aan langdurige klantrelaties en het motiveren van teams.

De vier verschillende kleuren: rood, blauw, groen en geel zijn bij ieder mens in meer of mindere mate aanwezig. Toch heeft iedereen ook één of twee dominante kleuren. Zet jij jouw kwaliteiten succesvol in? De Grondkleur Methodiek van CRISP helpt jou hierbij!

Zoals gezegd testen we individueel online. In groepsverband kan het ook plenair en we geven teamtrainingen met gedragsstijlen, talenten en drijfveren in de hoofdrol met of zonder schapen (ja echt waar …schapen). Leuk en goed voor de teamspirit.

(Take a Risk

Met jouw product, dienst of merk boven het maaiveld uitkomen. Dat vraagt om lef en je nek durven uitsteken. En geloof ons – of je nu wilt of niet – lef heb je echt nodig wil je het verschil maken. )

Training Andes

Als welzijnsorganisatie nadenken over je marketing en branding vanuit de competenties van je medewerkers en je “bezieling”. Welzijnsorganisatie Andes doet dat gewoon (net ff Ande(r)s). Tijdens de trainingsdagen komen creatieve en haalbare ideeën uit de snelkookpan.

Met de nodige tools en versnaperingen tussendoor krijgt Andes steeds meer smoel, een hele unieke. Eentje met inhoud, die waarde toevoegt, de inhoud geborgd is en de verpakking aantrekkelijk. Prachtige dag, mooie plannen.. om door te groeien.